laatumatto.fi

Verho- ja Mattopalvelu Vema Oy:n verkkokauppa palvelee Suomen jokaista paikkakuntaa kotiintoimituksella.Maahantuomamme matot Euroopasta. Matot korkealaatuisia ja soveltuvat sekä julkitilaan että koteihin. Osassa matoissa julkitilamattojen vaatima Cfl-S1 paloluokitus. Katso tarkemmat tiedot maton kohdalta.
Tutustu mallistoihimme ja tilaa laatua edullisesti - jopa halvalla

laatumatto.fi mattotuotteilla ei ole jälleenmyyntiverkostoa. Tällä takaamme mattojen parhaimman hinta/laatusuhteen valtakunnallisesti sekä myöskin rajojen ulkopuolelle. Toimitusalueena koko Eurooppa. Suurin osa matoistamme ovat kiitettävällä hintatasolla ostajan perspektivistä, koska hintaa korottavaa jälleenmyyntiverkostoa ei ole luotu. Maakohtainen markkinahinta määräytyy maan mukaan ja Suomessa olemme halpa, Ruotsissa TODELLA halpa jne... Kaikki mattomme ovat siis tilattavissa verkkokaupastamme tilausehtojemme puitteissa. Maksuton näytetoimituksemme takaa ostajalle turvallisen varmistumisen mattojemme laadusta ja oikeasta värivalinnasta.

Olemme yhdistäneet Eurooppalaisen mattotehtaan ja lopputilaajan ilman kustannusta korottavia toimijoita. Hintatasomme ostaja ystävällisyyttää lisää myös se, että valtaosa mattojen reunakanttauksista suoritamme itse Espoossa. Suomalaisille tieto on tärkeä, että mattojen loppukäsittely, mattojen saattaminen tilattuun mittaan tilatulla reunakantilla, kanttaus suoritetaan 99% kaikista matoista Suomessa toimestamme. Lopputuote on suomalaista työtä. Ainoastaan muutamat paksuimmat mattomallit kantataan mattotehtaalla Euroopassa. Valikoimamme koostuu 100% Eurooppalaisten mattotehtaiden tai suurten tukkutehtaiden tuotteista.

Välikäsien poisto ja tilaajien suoraosto ovat valttimme Suomen parhaimpaan hinta/laatusuhteen

laatumatto.fi toimittaa määrämittaisia mattoja 28 maahan

Verkkokauppana toimitamme mattotuotteitamme Suomen lisäksi samaan edulliseen, jopa halpaan myyntihintaamme seuraaviin maihin. Ainoastaan maakohtainen toimitusmaksu vaihtelee

 1. Belgia
 2. Bulgaria
 3. Espanja
 4. Hollanti
 5. Irlanti
 6. Islanti
 7. Iso-Britania
 8. Italia
 9. Itävalta
 10. Kreikka
 11. Latvia
 12. Liettua
 13. Norja
 14. Portugali
 15. Puola
 16. Ranska
 17. Romania
 18. Ruotsi
 19. Saksa
 20. Slovakia
 21. Slovenia
 22. Sveitsi
 23. Tanska
 24. Tsekki
 25. Unkari
 26. Venäjä
 27. Viro

Mikäli kakkosasuntosi sijaitsee jossakin ylläolevissa maissa, voit kirjautua maan tiedoilla sivuillemme ja toimitamme kotiinkuljetuksena tilaamasi tuotteet ostoskorin loppusummalla sisältäen toimitusmaksun.

Toimintatapamme

 • olemme verkkokauppa
 • ei välikäsiä
 • pidämme kustannukset kurissa

Laatu

 • mattotehtaat ovat Euroopassa
 • kaikilla mattotuotteillamme on 2 vuoden takuu