Myrkytön vesipohjainen tekstiilisuoja - likaahylkivä aine 1,0 ltr

LKH1000ml

Väri: 2.Likaahylkivä aine
Koko: 2.Likaahylkivä aine 1,0 ltr

RIITOISUUS 10-14m2 - Tämän tilauksen tiedot: - Myrkytön vesipohjainen tekstiilisuoja - likaahylkivä aine 1,0 ltr - . Likaahylkivä aineemme on myrkytön ja täysin uudentyyppinen vesipohjainen tekstiilin suoja-aine erilaisille tekstiileille ja muille pinta- ja kangasmateriaaleille. Tuote suojaa tekstiilejä ja pintoja kosteudelta ja likapartikkeleilta sekä parantaa pintojen pestävyyttä ja estää niissä erilaisten homeiden ja mikrobien kasvun. Kaikki tämä saadaan aikaan nopeasti, taloudellisesti ja turvallisesti yhdellä käsittelyllä!. Tuote edustaa uusinta suomalaista tietotaitoa ja se perustuu Professional FCP- teknologiaan. Tuotteen kehitystyössä ja raaka-aineiden valinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuusnäkökohtiin sekä ympäristö- ja käyttäjäystävällisyyteen. Sen pohjana on moderni ja korkeatasoinen modifioitu fluoripolymeeridispersio ja Fain erikoistensidi-seos, johon on lisätty mikrobikasvua torjuvaa guanidiini kopolymeeriä. Tuote ei muuta käsiteltävän materiaalin huokoisrakennetta eikä se estä materiaalin hengittävyyttä. Käsiteltävä materiaali kestää pesua 3-5 kertaa, minkä jälkeen se on hyvä käsitellä uudelleen kuten sohvat, nojatuolit, istuimet ja istuinsuojat ym. käyttöesineet suositetaan käsiteltävän noin 3 vuoden välein.

Hinta 34,95 €/kpl.

kpl


Myrkytön vesipohjainen tekstiilisuoja - likaahylkivä aine 1,0 ltr

Tekstiilisuoja-aine - likaahylkivä käsittelyaine - teflonkäsittely

  • sumutinpullossa
  • 1000ml (1ltr)
  • riittoisuus n. 10-14m2
  • myrkytön
  • vesipohjainen
  • esanssituoksuinen
  • kestoisuus 3 vuotta tai 3 pesua

Tekstiilisuoja-aine - likaahylkivä käsittely - teflonkäsittely

Vesipohjainen - Myrkytön - Biologisesti hajoava -
Soveltuu kaikkien huokoisten pintojen suojaukseen - matot - verhot - vaatteet

Vesipohjainen, myrkytön suoja-aine
  Matto käsitelty cleandoctorin käyttämällä
  likaahylkivällä aineella


  Kaatunut neste ei imeydy
  tekstiilin ytimeen.
 
 
 
 

 
 
 


 

  Lika lähtee helposti

 

  Mikäli kahvi olisi imeytynyt materiaaliin,
  olisi sen poissaanti vaikeata muille kuin
  erikoisalan ammattilaiselle kuten
  Cleandoctor.fi, jonka ammattitaito pystyy
  poistamaan jopa mustikan sisalmatosta.
 
 
 
 
 
 
  Tässä tapauksessa ja käsittelyn
  ansiosta, lika jäi pyyhkeeseen.


 

 

 

Cleandoctor likaahylkivä aine 10ltr kanisterissa

1000ml riittoisuus 10-14m2

LUONNONKUIDUT SISAL, JUUTTI, KOOKOS, VUOHENJOUHI, SILKKI

Sumutus kevyesti, koska arat vettä kestämättömät luonnonkuidut eivät kestä suurta nestemäärää.
Sumuta n. 40cm etäisyydeltä kerran, ei enempää. Vaarana kuidun kutistuminen ja vääntyminen.
Materiaali EI KESTÄ VETTYMISTÄ! Kestää kevyen kostumisen. Tämä kuitenkin riittää, että likaahylkivä vaikutus syntyy myös kevyellä käsittelyllä.

TEKOKUIDUT (mm. ryijymatot)

Korkeintaan 2x sumutus samaan kohtaan. Vettymisellä ei paranneta kuidun likaahylkivää tehoa. Paras tulos saavutetaan, kun ensin tekstiili on pesty (esim. RugDoctor) ja heti pesun jälkeen suoritetaan likaahylkivän aineen sumutus kevyesti 2x. Pääasia on, että aine levittyy tasaisesti ja kostuttaa alueen. Ei vettymistä!

VILLA (käsintuftatut sekä konetuftatut)

Sama käsittely kuin tekokuiduilla.

Mikäli tekstiiliin suoritetaan palosuojakäsittely ja LIKAAHYLKIVÄ KÄSITTELY, suoritetaan ensin palosuojakäsittely ja annetaan kuivua. Kuivumisen jälkeen sumutetaan likaahylkivä aine. KÄSITTELYN/KUIVUMISEN VÄLILLÄ VÄHINTÄÄN 24h

KOOSTUMUSTIEDOT >>

Likaahylkiväaineen valmistaja käyttää raaka-aineena fluoripolymeeridispersioita julkisivuja, pintoja ja tekstiilejä suojaavissa tuotteissaan. Näihin tarkoituksiin on valittu parhaat mahdolliset polymeerit käyttäjän ja ympäristön kannalta.

Valmistajan fluoripolymeerin VOC-arvo on nolla, eli se ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Fluoripolymeeri on valmistettu käyttäen uusinta teknologiaa, joka perustuu kemialtaan aikaisempaa lyhyemmän hiiliketjun polymeeriin. Tämän seurauksena polymeeridispersion valmistuksessa pystytään välttämään haitalliseksi epäiltyjen PFOA -yhdisteiden käyttöä ja siten PFOA -jäämiä tuotteessa. Käyttämämme uusi modifioitu polymeeridispersio ei myöskään biohajotessaan muodosta PFOA:ta, kuten useat vanhemmat ja perinteiset fluoripolymeerit.

Käyttämämme fluoripolymeeridispersio on mm. Yhdysvaltain ympäristöministeriön PFOA:n käytön vähentämiseksi järjestämän projektin pitoisuussuositusten mukainen (US EPA 2010/2015 PFOA Stewardship Program). Täten tuotteet tulevat pysymään määräysten mukaisina pitkälle tulevaisuuteen, vaikka ympäristölainsäädäntöä tultaisiin edelleen kiristämään. 


« Takaisin