rugdoctor.fi
>> video >>   

RugDoctor helppokäyttöinen matto- ja kalustepesuri


PESURIN VUOKRAHINNASTO  >>   Siirry vuokraamaan >>


MATOT JA SOHVAT SYVÄPUHTAIKSI-Uskomattoman tehokas matto- ja kalustepesuri
-Pese omat matot turvallisesti paikoillaan
-Pese kalusteesi paremmin kuin ammattilainen
-Ylläty mattojen ja sohvien värien palautumisesta
-Ei pesuainejäämiä eikä märkähajuja
-Säästö huima ostopalveluun verrattuna
-Kuramatot, nukkamatot, villamatot jne.. >>
 
Kodin tekstiilit, kesämökin ummehtuneet tuoksut pois, auton ja asuntovaunun istuimet, veneen kosteudessa muhineet tekstiilit puhtaiksi. Biologisesti hajoavat turvalliset pesuaineet. Hajuille tehokas hajunpoistoaine. Tahroille laaja valikoima tahranpoistoaineita.PESE ITSE MATOT JA SÄÄSTÄ TANAKASTI


Pesuri

- sumuttaa
- harjaa
- imee likaveden

samaan aikaan

Mitä mattoja voi pestä  >>
Mitä kalusteita voi pestä >>
RugDoctor mattopesuri

Pesuri sumuttaa pesuveden 1,9 bar (vuokrapesuri) voimalla tasaisesti pestävälle alalle samalla harjaten maton pohjia myöden. Pesuri soveltuu erinomaisesti kokolattiamatoille, irtomatoille ja kuramatoille. Pesurin harjas siirtää matosta kaikki irtoava hiekka, myös se hienojakoinen sementtijauholta muistuttava hiekka, joka ei lähde imurilla.

Edestakaisin nykyttävä harjas kerää matosta sellaista mitä matosta on hankala saada irti kuten eläin- ja ihmiskarvat sekä myös irroittaa villamatosta irrallisen nukan jolloin maton pöliseminen vähentyy vähentäen samalla allergisoivia tekijöitä huoneilmassa.

Koska RugDoctor mattopesussa vesi ainoastaan käväisee matossa, pesurilla voi pestä maton parketin päällä. Tämä onnistuu siksi, koska maton pohja ainoastaan nihkeytyy ja erillistä pesuaineen huuhtomista ei tarvitse suorittaa.
RugDoctor pesu = edestakaisin veto. Pesu on suoritettu. Likaiset matot vaativat enemmän pesuvetoja, mutta rajansa se on RugDoctorillakin ja yli 3x edestakaisinvetoa ei suositella. Parempi antaa maton olla pari viikkoa ja sitten uusii pesun jolloin lian irtoaminen jatkuu edellisen pesun johdosta.