Kalustepesu

RugDoctor kalustepesu

Tärkeätä kalustepesussa on, että miten tehokas pesuri on ja miten tehokkailla ja tekstiiliystävällisillä aineilla pesu suoritetaan.

Pesuaineet oltava kalustepesuun suunniteltuja, mielellään biologisesti hajoavat, jotta pesuainejäämiä ei jää ja pesutulos näin kiitettävä.

Mikäli pesuaine ei ole biologisesti hajoava, pesutuloksen onnistuminen on siitä kiinni miten huolellisesti pesuaine huuhdotaan tekstiilistä pois pesun jälkeen. Mikäli huuhtomista paljon, pestävä pinta vettyy ja kuivuminen kestää.   Tuoli ennen pesua             Tuoli pesun jälkeen  Pesty tuoli ja pesua odottava tuoli


  Pesty tuoli ja likavesi

RugDoctor kalustepesuaine

Upholstery Cleaner, maahantuoja Verho- ja Mattopalvelu Vema Oy

Kehitetty erityisesti verhoilun syväpuhdistukseen ja elävöittämiseen. Toisaalta se on niin hellävarainen, että se käy samettiinkin. Kun sitä käytetään RugDoctor kalustepesurin ja vaahdonestoaineen kanssa, puhdistettu kangas jää yhtä kuivaksi kuin useimmilla kuivapesuliuoksilla käsiteltynä - erona vain tuore, puhdas tuoksu.

Biologisesti hajoava pesuaine
Myytävä yksikkö 1000ml (1ltr)
Annostus 500ml/vesi 9ltr
Suositellaan runsaan vaahtoamisen johdosta
ainoastaan RugDoctor pesuriin
RugDoctor vaahdonestoaine

AntiFoam, maahantuoja Verho- ja Mattopalvelu Vema Oy

RugDoctor vaahdonestoaine yhdessä RugDoctor Uphelstery Cleaner kalustepesuaineen kanssa mahdollistaa turvallisen pesun ja puhtaan tekstiilin. AntiFoam estää ylivaahtoamisen ja pesun keskeytyksen.

Myytävä yksikkö 1000ml (1ltr)
Annostus 50ml/vesi 3-4ltr
Soveltuu kaikkiin pesureihin
Vesi

RugDoctor Upholstery Cleaner kalustepesuainetta sekoitetaan 500ml (1/2ltr) 9ltr veteen
Ensin valutetaan vesi RugDoctor pesuainesäiliöön ja perään kalustepesuaine. Kalustepesuaine on erittäin vaahtoavaa, näin kuuluukin olla.


Vaahdonesto AntiFoam

Kalustepesussa Antifoam lisätään RugDoctor valkoiseen yläsäiliöön. Annostus 50ml (0,5dl) Lisäksi likavesisäiliöön lisätään 3-4 ltr puhdasta vettä tehostamaan vaahdon liukenemista ja AntiFoamin tehoa.


RugDoctor kalustepesin

Vuokrattavaan RugDoctor pesuriin on saatavana kalustepesin, joka yhdistetään pesurin vesi- ja likavesiliitäntään kätevästi ja nopeasti. Samalla pesurilla voi pestä mattoja ja kalusteita samalla pesukerralla. Kalustepesimen putki on riittävän pitkä porraspesuun tai auton penkkien pesuun. Kalustepesimellä voi myös pestä hankalat mattokulmat tai esim. auditorion penkkien alta sieltä minne tavallinen pesuri ei yllä.

Kalustepesimen liitäntä

Yhdistämällä kalustepesimen RugDoctoriin, pesuri muuttuu kalustepesuriksi.
Likavesiputki (1) ja pesuvesiputki (2) asettuvat paikoillaan alta minuutissa.


Teho

RugDoctor pesurin imuri on riittävän tehokas irroittamaan lian pohjia myöden. Pedaalissa olevalla harjalla voi auttaa pesutulosta. Pesun jälkeen esim. porrastekstiili on heti valmis kuljettavaksi. Ei läpikulkukieltoa, ei pitkiä kuivumisaikoja. Sohvakalusto jopa tunnissa istumavalmis. Edellinen riippuu sohvan likaisuudesta ja pesun määrästä.


PUHTAAN TEKSTIILIN SALAISUUS

- RugDoctor pesuri
- RugDoctor pesuaine
- RugDoctor
  tahranpoistoaineet
- RugDoctor hajunpoistoaine

 TOIMITUSALUE
- koko SuomiKalenterista voi tilata
- pesurin (mattopesuri tai kalustepesuri)
- aineet
- likaahylkivän aineen


Biologisesti hajoavat RugDoctor aineet


Kaikki RugDoctor pesu- ja tahranpoistoaineet biologisesti hajoavia eikä ympäristön kuormitusta lisätä kaatamalla likavesi viemäriin.