RugDoctor pesu- ja tahranpoistoaineet

Biologisesti
hajoavat
pesu- ja
tahranpoisto-
aineet

Pesuaineita EI SAA huuhtoa pois- pesuaineet häviävät kuivuttuaan- nukka pehmeä ja puhdas- tekstiili kuin uusi pesun jälkeen

AINUTLAATUINEN PUHDISTUSKYKY

Kaikki pesu- ja tahranpoistoaineet biologisesti hajoavia, turvallisia ja ympäristöä rasittamattomia allergiavapaita aineita.

RUGDOCTOR AINEET VOIT TILATA VERKKOKAUPASTAMME, TILATA VUOKRAKALENTERISTAMME TAI OSTAA MYYMÄLÄSTÄMME. HUOMAA, ETTÄ RUGDOCTOR KALUSTEPESUAINE EI SOVELLU MUIHIN PAINEPESUREIHIN. AINOASTAAN RUGDOCTORIIN!!

Mikä on RugDoctor tahranpoistoaineen teho?

Rasvainen ja likainen liesi sumutetaan Spot&Stain tahranpoistoaineella ja pyyhitään. Likaisen lieden puhdistus kesti puoli minuuttia.
Spot&Stain tahranpoistoaine ei ole suunniteltu lieden puhdistukseen. Tehokkaana tahranpoistoaineena kuitenkin poisti helposti rasvan ja lian. Aine poistui vähäisellä pyyhkimisellä ja perusteellista huuhtomista ei suoritettu.

Spot&Stain tahranpoistoaine on suunniteltu tekstiilin tahranpoistoon. Suositellaan tekstiilin tahranpoistossa vaikutusajaksi vähintään 15min. Tehoaineet seuraaviin vesiliukoisiin tahroihin:

Curry, drinkki, elintarvikeväri, hammastahna, hiki, hillo, home, huulipuna, jäätelö, kahvi, kasvisöljy, kenkäkiilloke, ketsuppi, kinkkirasva, liitu, yleislika, limu, marjat, mehu, meikki, moottoriöljy, muste, muta, noki, oksennus, olut, paistinkastike, pihka, punainen mehu, punaviini,ruoho, ruokarasva, salaattikastike, savi, savu, suklaa, tee, terva, tomaattimehu, tussi, uloste, valkoviini, veri, vesiliukoinen väri, vesiväri, virtsa, voi, yskänlääke

Ei ihme, että liesi puhdistui ja NOPEASTI

Spot&Stain tahranpoistoaine ei ole suunniteltu myöskään WC posliinin puhdistukseen. Miellyttävä tuoksuisena ja ulosteeseen sekä virtsaan tehoavana kuitenkin soveltuu hyvinkin yleispuhdistusaineena. Sumutus ja vessaharjalla harjaus.


Spot&Stain tahranpoistoaine soveltuu erinomaisesti myös pyykin tahrojen esikäsittelyyn ennen rumpukonepesua.

KAIKKI RUGDOCTOR PESU- JA TAHRANPOISTOAINEET >>