Gardiner.fi

Persiennkalkylator   Rullgardinskalkylator
Träpersiennkalkylator    

Vår idé är att ge kunden en logistikfördel genom att kunden själv deltar i beställningsprocessen genom att ta mått på sina fönster. Detta medför också en prisfördel.
Med hjälp av vår kalkylator kan du själv beställa spjäl- och rullgardiner just till dina fönster, oberoende var du bor!

Vår kalkylator är utvecklad av professionella experter med lång erfarenhet i branschen. Kalkylatorn justerar de angivna måtten beroende på fönstertyp på exakt samma sätt som om kunden beställt en försäljare hem. Genast i beställningsskedet kan kunden kontrollera att måtten är passande och riktiga. Vårt kalkylatorsystem har blivit mycket populärt i Finland och nu levererar vi även till Sverige. Vi har med success levererat dylika spjälgardiner ända upp till Lappland, där den närmaste spjälgardinaffären är väldigt långt borta.

Vi kan vara din närmaste spjälgardinleverantör och du kan vara proffsinstallatören i ditt eget hem. Behändigt, inte sant?

Vi levererar produkterna direkt hem. För beställningar över 250 EUR är leveransen kostnadsfri. För beställningar under 250 EUR är fraktkostnaden 45 EUR. Inga andra kostnader tillkommer. Vår webbaffär gardiner.fi är en pålitlig handelspartner. Vi följer i Finland konsumentlagarna och i Sverige den svenska konsumentlagstiftningen. Vi ansvarar för våra produkter och den kvalitet vi erbjuder.

Vår produktgaranti är 2 år. Garantin gäller komponenter, mekanismer och materialet.