verhopalvelu.fi

Henkilökohtainen tilaus- ja mittauskonsultaatio

Autamme asiakkaitamme sekä kaihtimien mittausneuvonnalla että asennuskonsultaatiolla. Kyselyt sähköpostitse myynti@verhopalvelu.fi
Vastaukset nopeasti ammattilaiselta.
Asiantunteva konsultaatiopalvelu ma-su 10-22. Kustannus 0€

Laskurimme - nopea ja halpa tapa hankkia laatutuotteita
Verkkokaupastamme tilattu AINA HALVEMPI KUIN MYYMÄLÄSTÄ TILATTU!
Verkkokaupastemme tilattu TANAKASTI HALVEMPI KUIN ILMAISEN MITTAMIEHEN KAUTTA TILATTU!

Vältä "tehtaan hinnoilla", "ilmainen mittaus" -mainoskutsuja mikäli haluat saada kohtuuhintaisen tuotteen


Verhopalvelu.fi verkkokauppa palvelee kotitalous- ja julkitila-asiakasta ammattilaisen lailla 24h päivässä nopealla tilausmahdollisuudella. Tilauksia käsitellään ympäri vuorokautta ja lisätietoja asiakas saa pyydettäessä. Kts. yllä.
Perusajatuksena on säästää asiakkaan aikaa ja rahaa sekä toimittaa nopealla toimitusajalla tilatut tuotteet.

Tilauslaskurien taakse on rakennettu ammattilainen, joka auttaa seuraavissa laskureissa:

  • sälekaihtimet > sälekaihdinlaskuri
  • rullaverhot > rullaverholaskuri
  • puusälekaihtimet > puusälekaihdinlaskuri
  • pystylamellit > lamellilaskuri

Laskuriin pääset kunkin tuoteryhmän valitun värin kohdalta. Värilaatikon alaoikealla on linkki laskuriin.  "Ammattilainen" eli laskurimme ei päästä tilaustasi eteenpäin ennenkuin olet tilaajana vastannut  tärkeisiin kysymyksiin. Näin tilaamasi tuotteet ovat juuri sellaisia kuin olet halunnut.  Ei kommunikaatiokatkoksia, ei keltaisia lappuja jotka sekaantuvat, ei ammattilaisen hiluvitkutinsanastoa jota kukaan ei ymmärrä - ainakaan tilaaja.


Sälekaihdinlaskuri

Käytännössä kaihtimet, sälekaihtimet tilataan yksinkertaisesti mittaamalla ikkunalasin leveys ja korkeus ja siirtämällä tiedot sälekaihdinlaskuriimme. Valmiit sälekaihtimet ammattilaisen (sälekaihdinlaskurimme) muutetuilla mitoilla asiakkaan ikkunatyyppivalinnan mukaan toimitetaan asiakkaalle kaikkialle Suomeen. Lopputulos on kuin ammattilainen olisi vieraillut kotonasi ja tehnyt samat mittaukset kuin itse olet.

Voiko Suomen halvimmat sälekaihtimet olla hyviä?

Voivat olla jopa parempia kuin kilpailijan tuplasti kalliimmat kaihtimet.
Kannattaa tarkistaa paikkakunnan kalliimman hinnan tarjoajalta seuraavat seikat

  • ovatko kaihtimien alalista ja yläkotelo sävysävyyn itse kaihtimen kanssa?
  • ovatko kaihtimet laadukasta polttomaalattua alumiinia?
  • ovatko narut UV-suojattuja
  • ovatko komponentit laadukkaita, käytön kestäviä
  • ovatko paikkakunnan tarjoajan kaihtimet silti tanakasti kalliimmat kuin verhopalvelu.fi kaihtimet

Mikäli saat kaikkiin kyllä vastauksen, voitkin tilata kaihtimet sälekaihdinlaskuristamme, koska verhopalvelu.fi tarjoaa jokaiseen KYLLÄ vastauksen.
Lisäksi Vema on tuonut kolmen maan sälekaihtimet tasavahvalla laadulla myyntiin. ITA-mallistomme häikäisee kokonaisedullisella hintatasollaan. Mistä aiemmin on saanut laatualumiinista valmistettua puujäljitelmää tai perferoitua (läpinäkyvää) kaihdinta alle 20,00 Eur? Vastaus = ei mistään eikä saakaan muualta kuin verhopalvelu.fi sälekaihdinlaskurista.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme palvelee Pääkaupunkiseudulla. Voit tilata asennuspalvelun sälekaihdinlaskuristamme. Käytä hyväksesi ilmaista mittauskonsultaatiotamme tai maksullista tarkistusmittausta ja saat oikean tuotteen oikeaan tilaan. Mikäli olet epävarma tilauksen mitoituksesta, saat maksuttoman konsultaation myynti@verhomatto.fi sähköpostitse ma-su klo 10-22. Vema vastaa tuotteen soveltuvuudesta, mikäli konsultaatiopyyntö tehdään kahdella kuvalla, lähikuva ja kaukokuva. Ammattilaisemme ovat tukenasi suunnitellessasi uusia sälekaihdinratkaisuja tilaasi.

Asentaja asentaa sälekaihtimet kuin olet mitoittanut ja mikäli olet tilannut vanhojen kaihtimien poiston, poistaa vanhat uusien tieltä. Asentaja voi suorittaa myös lisätehtäviä eri laskutuksesta kuten kiskon siirtoa tai seinän porausta kannakkeille. Nämä työt on kuitenkin tilattava ennenkuin asentaja saapuu ja muista töistä asiakas saa erikseen tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

Toimitusaika 1 vko - 3vkoa      Sälekaihtimiin>>

Jatkuva konsultaatiomme ma-su klo 10-22 sähköpostitse myynti@verhomatto.fi


Rullaverholaskuri

Rullaverhovalikoimamme laajenee jatkuvasti kattaen yhä vain enemmän värejä sekä korkealaatuisia kankaita.Laadukkaille kankaillemme olemme laittaneet huokean hintalapun, mutta tuskin siitä asiakas hermostuu.. Rullaverholaskuristamme tilaukset nopeasti ympäri vuorokauden. Laskurimme kysyy tarvittavat kysymykset ja lopputuloksena sellainen rullaverho, joka sopii tilaasi. Toimitusalueena kaikki Suomen taloudet sekä julkitilat. Toimitus kotiinkuljetuksena jokaiselle tilaajalle.
Toimitusaika 1vko - 3 vkoa. Asennuksella +1vko     Rullaverhoihin>>

Jatkuva konsultaatiomme ma-su klo 10-22 sähköpostitse myynti@verhomatto.fi


Puusälekaihdinlaskuri

Laadukkaat puusälekaihtimet, lehmuskaihtimet 25/35/50mm voi tilata omilla leveys- ja korkeusmitoillaan puusälekaihdinlaskuristamme, ammattilaisen kautta. Ammattilainen kysyy tarvittavat kysymykset ja lopputulos on oikea. Lisäksi asiakas voi tilata asennuspalvelun Pääkaupunkiseudulle.
Tilaajan lyömättömänä etuna on murskaava hinta-laatusuhteemme. Tämän edun annamme valtakunnallisesti kaikille. Kannattaako tästä eteenpäin kysellä tarjouksia?

Toimitusaika 1vko - 4vkoa, erikoisvärit 4 vkoa. Asennuksella +1vko   Puusälekaihtimiin>>

Jatkuva konsultaatiomme ma-su klo 10-22 sähköpostitse myynti@verhomatto.fi


Pystylamellilaskuri

Laaja mallisto pystylamelleja 127mm, 89mm tai 63mm lamellileveyksin. Syöttämällä kiskon leveys ja halutun korkeuden, asiakas saa juuri oikean lamellikokonaisuuden valituin tiedoin. Toimitus kotiovelle kautta Suomen ja asiakas voi todeta jälleen kerran laadukkaan verhopalvelu.fi toimituksen.
Toimitusaika 1vko - 3 vkoa. Asennuksella +1vko  Pystylamelleihin>>

Jatkuva konsultaatiomme ma-su klo 10-22 sähköpostitse myynti@verhomatto.fi