01001

Parvekeverhojen konsultointi ja mittauspalvelu

01001

Väri:
Koko:

Pääkaupunkiseutu - Sisältäen alueet Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, Veikkola, Inkoo, Karjaa, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Nummela, Sipoo, Kerava, Hyvinkää

Hinta 80,00 €/kpl.

kpl


Parvekeverhojen konsultointi ja mittauspalvelu

  • Pääkaupunkiseutu
    ma-pe 10-16

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ALUEET JA YMPÄRISTÖALUEET SEURAAVASTI:

Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, 

TARKISTUSMITTAUS:

- aurinkosuojaratkaisu ylälaseille
  (liukuvat paneliverhot, liukuva rullaverho)
- aurinkosuojaratkaisu alalaseille
- aurinkosuojaratkaisu kattolaseille
- parvekepinnasuoja / näkösuoja
- pystylamellikaihdin aurinkosuojakankaasta

Ilmoita tilauksen jälkeen mistä tuotteesta/tuotteista tarkistusmittaus suoritetaan

TARKISTUSMITTAUSPALVELU SISÄLTÄÄ:

Tarkistusmittauksemme seuraavasti: Maksetun tarkistusmittaus tilauksen jälkeen asentajamme soittaa ja sopii tarkemmin tarkistusmittauksen sisällön. Tilaaja voi myös tarkentaa tarkistusmittauksen aiheen sähköpostilla myynti@verhomatto.fi  Asentajamme tuo ne näytteet mukana, jotka puhelimitse tai sähköpostitse on sovittu mitattavaksi. Tilaajan on siis tiedettävä etukäteen, mistä tuotteista mittaus suoritetaan. Tarkistusmittaustilaus ei sisällä uusinta käyntiä ja toisten mallien näyttämistä. Yksi käynti / yksi talous / tarkistusmittaustilaus. Mikäli kohteita/osoitteita enemmän, tarkistusmittaustilauksessa tilaajan on merkattava KPL kohtaan niin monta KPL kuin osoitteita. Itse kirjautumisvaiheessa voi antaa yhden toimitusosoitteen ja asentajan soittaessa voi päivittää kaikki käyntikohteet. Vermat tekee käynnin jälkeen verkkokauppatilauksen tilaajan puolesta. Hinnoittelu verkkokauppahinnoin ellei kyse ole edusta pelkästään verkkokauppatilaajille. Tällöin tilaaja voi itse suorittaa tilauksen tarkistusmittauksen konsultaatio tiedoin.

Tarkistusmittauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kaikki yksityiskohdat sovituista tuotteista kohteittain. Tarkistusmittaustilaus sisältää yhden laskennan/kohde ja sen jälkeen yhden muutoksen samoilla mitoilla samoista tuotteista. Tilaajan on siis päätettävä mittausvaiheessa yhdessä asentajan kanssa mikä on tuotteen lopullinen mitta ja asennuspaikka. Uusintakäynti maksaa uuden tarkistusmittausmaksun. 

Tarkistusmittauksessa tilaajan pyynnöstä voimme mitata yli 340cm korkeat tilat, mutta asennusta emme suorita kuin tilaajan asettamilta asennustelineiltä yli 340cm korkeissa tiloissa. Asennus suoritetaan maksimissaan korkeilta A-tikkailta. Jatkotikkaita emme käytä työturvallisuus syistä.

VASTUU

Vermat vastaa tarkistusmittauksen mitoista ja tuotteen soveltuvuudesta mitattuun paikkaan.

TARKISTUSMITTAUSLASKELMAN VOIMASSAOLO AIKA:

Tarkistusmittauksesta toimitetaan tilausvahvistus tilaajan sähköpostiin. Tilausvahvistuksessa maksutiedot ja eräpäivä. Tilausvahvistus aktivoituu maksulla ja poistuu maksamattomana. Eräpäivä päiväyksestä 6 päivää. Tilausvahvistus maksutietoineen ja sisältöineen on voimassa tilausvahvistuksen eräpäivästä 14vrk. Tämän jälkeen maksamattomana tilausvahvistus poistetaan järjestelmistämme. Myöhemmin maksetun laskun Vermat Oy on oikeus perua. 

TILAUSVAHVISTUS:
Vermat lähettää laskelman mukaisen tilausvahvistuksen, jonka maksamalla tilaaja sitoutuu tilaamaan kuluttajasuojalain mukaisesti tilausvahvistuksessa olevat määrämittaiset tuotteet. Tilausvahvistuksessa on 6 päivän maksuaika ja maksamattomana raukeaa kahden (2) viikon jälkeen eräpäivästä. Maksamalla tilausvahvistuksen tilaaja sitoutuu tuotteen takuu- ja toimitusehtoihin. Vastuu tilausvahvistuksessa olevista mitoista maksetulla tarkistusmittaustilauksella siirtyy Vermat Oy:lle. Maksettu tarkistusmittausmaksu kumoaa tilausvahvistuksessa olevan maininnan " Tilausvahvistuksessa olevat mitat ovat valmistusmittoja ja samalla kokonaismittoja. Asiakas vahvistaa mitat maksamalla tilauksen" . Edellä mainittu lause on tarkoitettu etäkaupan tilaajille ilman tarkistusmittaustilausta.


MAKSAMALLA TILAUSVAHVISTUKSEN TIEDOILLA TILAAJA HYVÄKSYY TILAAMANSA TUOTTEEN TAKUUEHDOT

sälekaihtimet >>
puusälekaihtimet >>

rullaverhot >>

pystylamellikaihtimet >>

markiisit >>
hyttyssuojat >>

MAKSAMALLA TILAUSVAHVISTUKSEN TIEDOILLA NIISSÄ TUOTERYHMISSÄ MISTÄ EI ERIKSEEN TAKUUEHTOJA, TILAAJA HYVÄKSYY YLEISET TOIMITUSEHTOMME >>« Takaisin