01010

Verhotuotteiden tarkistusmittaus Pääkaupunkiseutu

01010

Väri:
Koko: Tarkistusmittaus

Verhotuotteiden tarkistusmittaus - Verhotuotteiden tarkistusmittaus Pääkaupunkiseutu - sisältäen alueet Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi, . Tilaa tästä verhotuotteiden tarkistusmittauksen. Noudatamme tarkistusmittaus tilauksen laskennassa halpoja nettihintojamme.

Hinta 80,00 €/kpl.

kpl


Verhotuotteiden tarkistusmittaus Pääkaupunkiseutu

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ALUEET JA YMPÄRISTÖALUEET SEURAAVASTI:

Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi

TARKISTUSMITTAUS:

- sälekaihtimet
- rullaverhot
- pystylamellikaihtimet
- puusälekaihtimet
- puukudelmaverhot
- plisekaihtimet
- verhokiskot
- verhotangot
- hyttyssuojat

Ilmoita tilauksen jälkeen mistä tuotteesta/tuotteista tarkistusmittaus suoritetaan

TARKISTUSMITTAUSPALVELU SISÄLTÄÄ:

Tarkistusmittauksemme seuraavasti: Maksetun tarkistusmittaus tilauksen jälkeen asentajamme soittaa ja sopii tarkemmin tarkistusmittauksen sisällön. Tilaaja voi myös tarkentaa tarkistusmittauksen aiheen sähköpostilla myynti@verhomatto.fi  Asentajamme tuo ne näytteet mukana, jotka puhelimitse tai sähköpostitse on sovittu mitattavaksi. Tilaajan on siis tiedettävä etukäteen, mistä tuotteista mittaus suoritetaan. Tarkistusmittaustilaus ei sisällä uusinta käyntiä ja toisten mallien näyttämistä. Yksi käynti / yksi talous / tarkistusmittaustilaus. Mikäli kohteita/osoitteita enemmän, tarkistusmittaustilauksessa tilaajan on merkattava KPL kohtaan niin monta KPL kuin osoitteita. Itse kirjautumisvaiheessa voi antaa yhden toimitusosoitteen ja asentajan soittaessa voi päivittää kaikki käyntikohteet. Vema tekee käynnin jälkeen verkkokauppatilauksen tilaajan puolesta ja hinnoittelu verkkokauppahinnoin, jotka ovat tilaajalle markkinahinnaltaan hyvin huokeat, jopa halvat.

Tarkistusmittauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kaikki yksityiskohdat sovituista tuotteista kohteittain. Tarkistusmittaustilaus sisältää yhden laskennan/kohde ja sen jälkeen yhden muutoksen samoilla mitoilla samoista tuotteista. Tilaajan on siis päätettävä mittausvaiheessa yhdessä asentajan kanssa mikä on tuotteen lopullinen mitta ja asennuspaikka. Uusintakäynti maksaa uuden tarkistusmittausmaksun. 

Tarkistusmittaus ei sisällä ruuveilla karmiin kiinnitettyjen ikkunoiden koeavaamista. Mittaus suoritetaan parvekeverhoja lukuunottamatta huonetilassa. Mikäli tilaajan taloyhtiössä on suoritettu ikkunakarmien maalausta ja ikkunakarmit liimautuneet toisiinsa kiinni, Vema ei suorita ikkunoiden väkisin avaamista tarkistusmittauksen tai asennuksen yhteydessä. Avaamisen suorittaa tilaajan huoltoyhtiö tai valtuutettu ikkuna-alan yritys. Tilaajan on hyvä varmistaa etukäteen  ikkunoiden esteetön avaus ennen tilaamansa asennuspalvelun toteutusta.

Tarkistusmittauksessa tilaajan pyynnöstä voimme mitata yli 340cm korkeat ikkunat, mutta asennusta emme suorita kuin tilaajan asettamilta asennustelineiltä yli 340cm korkeissa tiloissa. Asennus suoritetaan maksimissaan korkeilta A-tikkailta. Jatkotikkaita emme käytä työturvallisuus syistä.

VASTUU

Vema vastaa tarkistusmittauksen mitoista ja tuotteen soveltuvuudesta mitattuun paikkaan.

TARKISTUSMITTAUSLASKELMAN VOIMASSAOLO AIKA:

Tarkistusmittauksesta toimitetaan tilausvahvistus tilaajan sähköpostiin. Tilausvahvistuksessa maksutiedot ja eräpäivä. Tilausvahvistus aktivoituu maksulla ja poistuu maksamattomana. Eräpäivä päiväyksestä 6 päivää. Tilausvahvistus maksutietoineen ja sisältöineen on voimassa tilausvahvistuksen eräpäivästä 14vrk. Tämän jälkeen maksamattomana tilausvahvistus poistetaan järjestelmistämme. Myöhemmin maksetun laskun Vemalla on oikeus perua. 

TARKISTUSMITTAUS SISÄLTÄÄ:

Tarkistusmittauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiin mittauksen jälkeisen laskelman. Tilaaja voi muuttaa tilauksen sisältöä ainoastaan samassa aiheessa, ei pyytää uutta laskelmaa toisesta tuoteryhmästä tai saman tuoteryhmän eri aiheesta. Sama aihe voi olla saman aiheen eri eri hintaryhmät. Tarkistusmittausmaksu sisältää korkeintaan 2x eri hintalaskelmat samaan tarkistusmittausmaksuun. Seuraavista laskelmista Vemalla on oikeus laskuttaa +35e / laskelma.

TILAUSVAHVISTUS:
Vema lähettää laskelman mukaisen tilausvahvistuksen, jonka maksamalla tilaaja sitoutuu tilaamaan kuluttajasuojalain mukaisesti tilausvahvistuksessa olevat määrämittaiset tuotteet. Tilausvahvistuksessa on 6 päivän maksuaika ja maksamattomana raukeaa kahden (2) viikon jälkeen eräpäivästä. Maksamalla tilausvahvistuksen tilaaja sitoutuu tuotteen takuu- ja toimitusehtoihin. Vastuu tilausvahvistuksessa olevista mitoista maksetulla tarkistusmittaustilauksella siirtyy Vemalle. Maksettu tarkistusmittausmaksu kumoaa tilausvahvistuksessa olevan maininnan " Tilausvahvistuksessa olevat mitat ovat valmistusmittoja ja samalla kokonaismittoja. Asiakas vahvistaa mitat maksamalla tilauksen" . Edellä mainittu lause on tarkoitettu etäkaupan tilaajille ilman tarkistusmittaustilausta.


MAKSAMALLA TILAUSVAHVISTUKSEN TIEDOILLA TILAAJA HYVÄKSYY TILAAMANSA TUOTTEEN TAKUUEHDOT

sälekaihtimet >>
puusälekaihtimet >>

rullaverhot >>

pystylamellikaihtimet >>

markiisit >>
hyttyssuojat >>

plisekaihtimet >>


MAKSAMALLA TILAUSVAHVISTUKSEN TIEDOILLA ALLA OLEVISSA TUOTERYHMISSÄ TUOTERYHMISSÄ MISTÄ EI ERIKSEEN TAKUUEHTOJA, TILAAJA HYVÄKSYY YLEISET TOIMITUSEHTOMME >>


- puukudelmaverhot
- verhokiskot
- verhotangot


« Takaisin