Toimitusaika


Sälekaihtimien toimitusaika

Mallisto Valmistuminen
tilauksen
näkyvästä
maksusta
+ Lähetysaika (1) + Asennuksella (2)
Sunorek n. 1 viikkoa + 1-5 päivää Sop. mukaan
Erikoiskaihtimet 2-3 viikkoa + 1-5 päivää Sop. mukaan
Muut
sälekaihdin-
tuotteet
Toimitustapa kaikissa tilatuissa aina kotiinkuljetuksena 
Sälekaihdin
varaosat
1-3 päivää + 1-5 päivää  

LISÄINFO
 
(1) Lähetysaika
Tilatut sälekaihtimet toimitetaan kotiinkuljetuksena. Mikäli tilaaja asuu saaressa (Esim. Suomenlinna), toimitus lähellä pakettina ja tilaaja noutaa ilmoitetusta noutopaikasta. Suurten kaupunkien lähetysaika on 1-3vrk ja pienten paikkakuntien lähetysaika 4-5 vrk. Tilaaja saa ilmoituksen ja lähetysseurantalinkin, kun tilaus on siirtynyt Matkahuollon logistiikkaan. Ilmoitus tulee kirjautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kotiinkuljetus sovitaan aina tilaajan kanssa ennen toimitusta.
 
(2) Toimitusaika
asennuksella
tilauksessa
 

Sälekaihtimien valmistusmisaikaan Vemalla näkyvästä maksusta lisätään asentajan ja tilaajan välinen sovittu asennusaika. Asennusaika voi olla seuraavasta päivästä alkaen keskinäisesti sovittuun päivään. Sesonkiaikana tilaajan on syytä varautua pidempään toimitusaikaan asennuksen osalta. Sivuillamme olevien asennusohjeiden avulla sälekaihtimet voi asentaa myös itse. Asennusaikaa ei sovita tilausvaiheessa, vaan kaihtimien valmistumisen jälkeen asentajan soittaessa.
 
Sälekaihdin
varaosat

Tilattavat tuotteet ovat Veman varastossa ja maksettu tilaus lähetetään joko samana päivänä tai seuraavana kahtena päivänä. Mikäli varastosta on tuote loppunut, tuote lähetetään viikon sisällä. Toimitusaika riippuu tilattavasta tuotteesta. Pientarvikkeet toimitetaan postitse ja suuremmat tuotteet (esim. säätimet alkaen 40cm >) Matkahuollon kotiinkuljetuksena.