verhopalvelu.fi      

gardiner.fi       curtains.fi       vorhang.fi

Tuotteet sälekaihtimet, kaihtimet, laskoskaihtimet, pliseet, puusälekaihtimet, rullaverhot, pystylamellit, markiisit, puukudelmat, laskosverhot, parvekeverhot, aurinkosuojat, verhokiskot, verhotangot, verhot ja ompelupalvelu niihin. Toimintahistoriaa jo vuodesta 1983.

Verhopalvelu.fi konseptissa ei ole jälleenmyyjiä. Tästä syystä voimme antaa asiakkaillemme sellaiset pysyvät hintaedut, joita Suomessa ja rajojen ulkopuolella harvemmin näkee. Toimitamme verkkokaupastamme 28 maahan yksityisille ja yrityksille kotiinkuljetuksena / perillekuljetuksena ilman välikäsiä.

verhopalvelu.fi toiminta-ajatuksena on logistiikan tuoma etu asiakkaalle huokeampina hintoina. Asiakas osallistuu itse tilausprosessiin mittaamalla itse ja siirtämällä mitat laskureihimme. Laskureiden taakse on rakennettu ammattilaisauttaja, joka muuttaa annetut mitat oikeiksi riippuen mitä tilataan. Samalla tavalla kuin itse ammattilainen kävisi  paikanpäällä mittaamassa ja antaisi mittauksen perusteella tarjouksen. Laskurin muuttamat mitat ilmoitetaan tilausvaiheessa sikäli kun "ammattilainen" muuttaa mitat.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota ja toimittaa asiakkaillemme parasta laatua edullisesti, joissakin tuoteryhmissä käsittämättömän edullisesti.

Suurimmat tuotteet toimitamme kaikkialle Suomeen kotiinkuljetuksena. Kokonaishinta kirjautumisen jälkeen sisältää aina toimituskulut. Jotta ostoskori pystyy antamaan loppusumman, on tilaajan ensin kirjauduttava, jotta maakohtainen toimitusmaksu alarajoineen määriytyy. Kassalla loppusummaan ei tule muita kuluja.

verhopalvelu.fi on merkittävä kotimainen toimittaja, luotettava tilauskanava ja yhteistyökumppani. Noudatamme toiminnassamme Suomen kuluttajasuojalakia. Toimituskulumme ovat nimellisiä siihen verrattuna mitkä toimituskulut todellisuudessa ovat. Käytä hyväksesi edullisia hintojamme ja pieniä toimituskulujamme.

verhopalvelu.fi sivuilla myynnissä olevien tuotteiden takuu on 2 vuotta.
Tuotetakuu koskee tuotteiden komponentteja, mekanismeja ja itse materiaalia.
Mikäli toimitukseen tilattu asennus, takuu koskee myös asennusta.

Turvallista verkkokauppaa

Suojaudu epäluotettavia verkkokauppiaita, roskapostia, vakoilu- ja mainosohjelmia ja viruksia vastaan. WOT-yhteisö koostuu yksityisistä internetin käyttäjistä, jotka haluavat tehdä netistä entistä turvallisemman. Voit liittyä yhteisöön lataamalla selaimeesi helppokäyttöisen lisäosan.

Käyttöjärjestelmät:

Firefox       http://www.mywot.com/fi/download/ff
Explorer    http://www.mywot.com/fi/download/ie